Réka 6. fejezet

Párosban Párizsban

Másnap reggel egy kávézó előtt találkoztunk Eliottal,majd beültünk egy taxiba és a stúdió felé vettük az irányt. -Szóval van egy közös stúdiód a sógornőmmel? -érdeklődik a pasi. -Aham. Önerőből indultunk, majd Martin megvette, mert elárverezték.- húztam a számat. -Mi az nem bírod a bátyámat?- ugratott. -Jaj! Dehogy is! Én nagyon bírom Martint! Nála jobb főnök nincs is a világon. Bár jobban örülnék, ha újra a mi kezünkben lenne a gyeplő.- vallottam be neki. -Értem.- túrt a hajába. Istenem! Ezt most direkt csinálja velem? Hiszen most is alig bírok a helyemen ülni, legszívesebben ráugranék és megcsókolnám. Réka! Nyugalom! -Mindjárt ott vagyunk.- közöltem vele közben az ablakom felé biccentettem, hogy nézzen ki. A pasi áthajolt előttem és kinézett, -Hűha, szép kis stúdió.- dicsérte meg, aztán vissza ült a helyére. Én meg próbáltam feléleszteni magam. A taxis leparkolt, majd ezután elővettem a bankkártyámat, de Eliot megelőzött. -Mennyi lesz?- kérdezte a sofőrt. -7500 Ft. -bökte ki a pasi. Aztán Eliot előre nyújtotta a bankkártyáját és a terminálhoz érintette. -Készen is vagyunk. További szép napot!- mondta a pasi, amikor megtörtént a tranzakció. -Köszönöm.- suttogtam Eliotnak. -Nincs mit, na gyere ugorjunk be Irinához. -közben megérintette a combomat. -Oké.- éreztem, hogy a hangom a szokásosnál is magasabb a kelletnél. Jézusom mi a fene van velem? Amikor a stúdió felé meneteltünk megálltunk a bejárat előtt és kinyitottam az ajtót. Eliot előre engedett és oda sétáltunk a lifthez. Megnyomtam a gombot és vártunk. Várakozás közben lopva a férfira lestem, majd elrántottam a tekintemet. Még párszor megismételtem és közben láttam, hogy megérkezett a lift. Oké. Eliotal beszálltunk és be nyomtam a gombot és felmentünk az emeletre. Felfelé menet ismét a pasira néztem és oldalról végig stíröltem őt. Először a haját néztem meg, majd az arca vonásait kezdtem el vizsgálni. A szempillái olyan hosszúak voltak, hogy elkezdtem irigykedni rá. Aztán a szájára siklott a tekintetem és elkezdtem fantáziálni róla, hogy vajon mennyire puhák lehetnek? Majd megnéztem a fülét és végül a nyakával fejeztem be mustrát. -Réka megérkeztünk.- Eliot hangja azonnal felrázott a merengésről, így ismét visszatértem a valóságba. Gyorsan megköszörülöm a torkomat és ezt mondom neki. -Khmmm valóban. Erre menjünk. -mutattam neki az irányt. Útközben éreztem a hátamon Eliot tekintetét, ezért próbáltam nem riszálni magam előtte. -Itt vagyunk.- mutattam neki az irodát, majd óvatosan bekopogtam. -Kopp-kopp!- üdvözöltem Irinát.

 -Szia!- a barátnőm felállt és megöleltük egymást.-Figyelj… Valaki eljött hozzánk… Nem tudom, hogy ismered-e..- fejeztem volna be, de Eliot nem bírta a várakozást. Fogta magát és benyomult az irodába.-Úristen!- kapott a szájához Irina. -Még nem találkoztunk, de gondolom Martin már mesélt rólam. Lehoczky Eliot vagyok.- mutatkozott be, majd rá kacsintott. -Szóval Eliot azért jött, hogy megkeresse az elveszett bátyját.- közöltem vele, aztán azon kaptam magam, hogy a férfival szemezek. Hűha, nem gondoltam volna, hogy ennyire bejövök neki.

Éreztem, hogy Irina az oldalamba bök a könyökével és amikor Eliot oldalra nézett azonnal a barátnőm fülébe súgtam. - Azt hiszem kezdek belezúgni.- kuncogtam. -Na ne!- nevetett Irina. Eliot felnézett a mobiljáról és kérdőn ránk pillantott. -Van valami gond?- kérdezte és amikor elmosolyodott, gondolatban egyből lemászott rólam a bugyim. Hogyan csinálja ezt, de komolyan?

-Szóval térjünk a tárgyra.- kezdte Irina és láttam rajta, hogy Ő is nehezen tér vissza magához. A tárgyalás után Irina boci szemekkel nézett ránk, majd ezt kérdezte.-Akkor tényleg elmentek a kedvemért?- közelebb hajolt az asztalhoz és reménykedve várta a válaszunkat. -Hát ha Réka nem bánja.Én elmegyek vele Párizsba.- nézett rám Eliot -De mielőtt elindulunk Budapestre, akkor útlevelet kell cserélned Martinnal.- mondtam a tervet Eliotnak.-Ha engem vesz üldözőbe Ben, akkor legalább Martin egérutat nyer.- gondolkozott Eliot. -Én meg végre a pasimmal lehetek.- örvendezett Irina. -Zseniális!- mondtam közben összecsaptam a tenyeremet.-Biztosan benne vagy Réka?- hajolt a fülemhez Eliot. Úgy éreztem, hogy egyből elönt a forróság és mindjárt elájulok a székről. Aztán erőt vettem magamon és ezt válaszoltam neki.-Naná! Én bármiben benne vagyok!- és boldogan rákacsintottam.

Jesszusom! Még most is alig merem felfogni ami velem történik. Éppen a taxiban ülünk és a reptér felé tartunk Eliottal.Titokban párszor odalestem rá, majd elrántottam a tekintetemet. Néha elidőztem a száján és az orrán, és amikor rám nézett ismét elfordítottam a fejem. Szinte folyamatosan éreztem a köztünk lévő vibráló energiát, mely majd szétvetett engem. Legszívesebben fogtam volna a pasit és azonnal megcsókoltam volna. -Min gondolkozol Réka?- kérdezte Eliot. A fenébe lebuktam! -Öööö.. Semmin.- pirultam el. -Látom az ablakból, hogy folyton ide nézel. Talán tetszik a profilom?- közben rám villantotta a hófehér fogsorát. -Nem is Téged nézlek! Egyébként sem vagy az esetem.- füllentettem, majd kinéztem az ablakomon. -Réka…- amikor kimondta nevem éreztem, hogy menten kiugrik a szívem és összeugrik a gyomrom. Nem fogok belezúgni az tuti. Hiszen nemrég a menedzseremmel jártam és két hónapja szakítottunk. Nem szabadna ilyen gyorsan túllépni Igoron. Vagy mégis? -Igen?- kérdeztem miközben beharaptam az alsó ajkamat. -Ha ennyire tetszem neked, csak mondd ki nyíltan. Bírom amikor egy csaj kimondja, hogy bejövök neki. -kacsintott rám. Eliot szavai még tovább fokozta a közöttünk lévő vonzalmat,ezért úgy döntöttem, hogy belemegyek a játékba. -Hmmm.. Szóval azt mondod, szereted, ha körbe rajonganak Téged a nők.-megnyaltam a szám szélét. -Nem éppen..csak..- láttam, hogy kezdem zavarba hozni. Közelebb húzódtam hozzá az ülésen és megérintettem az egyik ujjammal a mellkasát. -Mondd Eliot. Esetleg Te akarsz tőlem valamit?- kérdeztem, majd a füléhez súroltam az ajkaimat és ezt súgtam neki. -Majd ha fagy.- aztán elhúzódtam tőle. És ami ezután történt arra esküszöm nem számítottam. Eliot megfogta a derekamat és a tarkómat, majd azonnal megcsókolt engem. Én meg egyre jobban hozzá simultam, és beletúrtam a hajába. Pár másodperc múlva elszakadtunk egymástól. -Nem bírok veled egy légtérben lenni.- bökte ki a pasi. -Tessék?Hogy mondtad?- kérdeztem tőle. Amikor megérkeztünk a reptérre Eliot elsőként pattant ki a kocsiból. Én meg egyből utána ugrottam és a csomagtartó felé követtem.- Hogy érted ezt?- faggattam Őt. A pasi nem nézett rám, ehelyett gyorsan kivette a cuccokat a kocsiból és lehajtotta a csomagtartó fedelét. -Réka! Kapd fel a táskát és eredj befelé!- sürgetett, aztán Eliot fogta magát és beelőzőtt engem. -Hé! Várj már meg! -kiabáltam utána.

Miután felültünk a repülőre Eliot fogta magát és bemászott az ablakhoz. -Hékás! Az ott az én helyem!- szóltam rá mérgesen. -Máskor majd szedd a lábad. Végülis szép lábaid vannak. Sportolsz vagy táncolsz?- kérdezte flörtölő hangon. -Ha nem tudnád én egy híres popénekesnő vagyok! Nem tűnt fel a váróban, hogy legalább öten szelfiztek velem?- kérdeztem tőle. -Azt hittem, hogy a barátaid.- vigyorgott rám a pasi. Értetlenkedve néztem rá. -Komolyan nem tudod, hogy kivel utazol?- döbbentem le rajta. Esküszöm azt gondoltam, hogy tudja ki vagyok.-Bocsánat, de nem hallgatok tinisztárokat. -közölte velem. -Nem vagyok tinisztár!Ezt kikérem magamnak!- tiltakoztam.Azonnal a kezembe vettem a mobilomat és a fülhallgatómat. Az egyiket Eliot fülébe dugtam a másikat az enyémbe. -Nesze neked pop énekesnőcske. -dünnyögtem, majd benyomtam a legújabb dalomat. Közben a szék támlájára könyököltem és Eliotra néztem. Vártam a reakcióját, de még semmit nem mondott. Már a második percnél tartunk és egyszer sem mozdult rá a ritmusra. Pedig tök jó benne a dobszóló. Gitár is szól benne rendesen. Gyerünk már! A rock zene csak nem lehet rossz. A stílusom Paramore és Evanescence meg Flyleaf keveréke.Miután véget ért a zene Eliot kivette a füléből a cuccot és a kezembe helyezte. -Nem rossz.- mosolygott rám. -Tetszik?- kérdeztem tőle reménykedve. -Ahogy hallom ez a dal az egyik exedről szól.-vigyorgott. -Igen.- és egyből belém hasított a múlt emléke. -Mikor lesz új lemez?- faggatott. -Pontos dátumot még nem árulhatok el, de hamarosan.- kacsintottam rá. -Majd küldd el a linket. -kérte. -Rendben. -és a szívem megtelt hálával és boldogsággal. Végre találtam egy pasit, akinek bejön a zeném. 

-Szerinted merre lehet Martin?- kérdeztem Eliottól, amikor megnyitottam a térképet a mobilomon. -Elképzelhető, hogy valamilyen kávézóban vagy parkban tartózkodik, esetleg egy múzeumban vagy más látnivaló közelében.- töprengett. -Én is arra tippelnék.- közben rá közelítettem a térképre. -Nézd!- mutatott a képernyőre Eliot.-Lehet, hogy itt van. -bökött a Louvre múzeumra. -Miből gondolod, hogy itt lehet? Szerinted mióta érdekli Őt Mona Lisa? -vigyorogtam rá. -Martin szereti a művészetet. Hiszen tanár, vagy ilyen gyorsan elfelejtetted?- nézett vissza rám. -Persze tudom, csak nem gondoltam volna róla, hogy ennyire imádja a művészetet.- és közben egymás szemébe mélyedtünk.Istenem micsoda szemek! Vajon ő is azt gondolja, amit én? Vajon tetszem neki? Bár a csók után már nem kérdéses. Aztán hirtelen lenéztem a földre és elfordítottam a fejem. Egész úton alig szóltunk egymáshoz.Időnként megérintettük a másik kezét, de semmi több nem történt. Láttam Elioton, hogy Ő is feszengett, akárcsak én. Amikor a közelünkben volt egy stewardess azonnal rendeltem egy italt. Eliot is kért egy italt ezúttal egy gint. -Mi az nem bírod az izgalmakat? -kérdeztem tőle flörtölő hangon. -Egy kicsit feszült vagyok. -vallotta be. -Miért? Nem szeretsz repülni?- faggattam. -Hát időnként van, hogy nem bírom.Kérsz?- közben beleivott a ginbe, majd felém tartotta a poharat. -Bocsi nem iszom alkoholt. -utasítottam vissza. -Mi az nem bírod a szeszt? -vigyorgott rám. -Nem szabad innom.. -vontam meg a vállam. -Mi ez valami a fogadalom? -kérdezte. -Inkább előírás.- válaszoltam és belekortyoltam az üdítőbe. -Értem. Szóval addig nem szabad innod, amíg énekesi pályán vagy..- filózott rajta. -Hát inkább munka alatt nem szabad.- mosolyogtam rá. -Félsz, hogy felvétel közben elrontod a szöveget? -láttam rajta, hogy egyre jobban szórakoztatom Őt és ez jó jel. -Valami ilyesmi. -kuncogtam. -Értem. Mivel nincs dal felvétel, biztos nem kérsz egy kortyot? -próbálkozott hátha. -Neeem.- nevetve toltam el tőle a poharat. -Hát jól van, legalább megpróbáltam.- vigyorgott és fenékig kiitta a gint. Hihetetlen hogy csapja nekem a szelet. Aztán áthajolt előttem az ülésen és átadta a stewardessnek az üres poharat, majd az enyémet is elvette. Az érzés ahogy Eliot megérintette kezemet földöntúli volt. A szívem megvadult mivel hevesen kalapálni kezdett, közben a testem egyszerre égett és reszketett az izgalomtól. Hirtelen még a lélegzetemet is visszatartom,amikor a férfi visszahúzódik az ülésre, és csak ezután engedem ki a feszültséget magamból. -Khm..Réka nagyon falfehér vagy. Minden rendben?- kérdezte és lágyan megérintette az arcomat. Én meg annyira zavarba jöttem, hogy éreztem az arcomon a pírt. Istenem milyen puha a keze! Most kezdem elveszíteni a kontrollt a gondolataim és az érzéseim felett, így muszáj lesz kimenekülnöm a mosdóba.Gyorsan hátra tekintek, hogy szabad-e már a fülke és ebben a pillanatban vált elérhetővé.Azonnal szedelőzködni kezdtem és elindultam a mosdóba. Lenéztem Eliotra szerencsére Ő jól elfoglalta magát, így észrevétlenül elosontam mellőle. Miután bezárkóztam a fülkébe igazából nem is kellett pisilni. Ez egy jó ürügy volt arra, hogy egy kis távolságot tartsunk Eliottal. Először is levegőhöz kellett jutnom, mert már így fuldokoltam a pasi jelenlététől. Főleg amióta hozzáért a kezemhez, azóta érzem a nyomát a bőrömön. Nagyokat sóhajtoztam a mosdó előtt és egyszer csak valaki bekopogott. -Egy perc!-kiabáltam közben bevizeztem a kezem és lehűtöttem a nyakamat majd a homlokomat is. Oké. Most már teljesen lenyugodtam, így készen állok a visszatérésre. Hangos csattanással kinyitottam az ajtót és sietve távoztam onnan. Amint odaértem Eliot úgy döntött, hogy Ő is kimegy a mosdóba. Én meg kapva az alkalmon azonnal a helyére ültem. -Réka ugye tisztában vagy vele, hogy a helyemen vagy?-hajolt oda hozzám. A lehelete csiklandozta a fülemet és a nyakamat. Éreztem rajta, hogy éppen rágózik. -Hát most egy darabig itt leszek.-az ajkam szinte majdnem hozzáér az arcához. Ezután elhajolt tőlem és ezt sóhajtotta:-Oké, ha így akarod..-majd elindult a mosdóba. Amikor Eliot visszajött ezt közöltem vele.-Egyébként meg szép a kilátás az ablakból.-próbáltam húzni az agyát. Nem sokkal ezután a pilóta bejelentette, hogy nemsokára leszállunk, így végleges maradt a helyem. Amíg leszálltuk arra lettem figyelmes, hogy Eliot nagyon feszült. Kezd kimenni belőle az alkohol és egyre jobban fészkelődni kezd a helyén. Most már értem miért ragaszkodott az ablak melletti üléshez.Hirtelen felindulásból előre nyúltam és gyengéden megfogtam a pasi kezét. A combjára helyeztem a kezünket és addig maradtunk így, amíg földet nem ért a gép. 

A reptéren egyből fogtunk egy taxit és elvitettük magunkat az általunk megadott címre. Útközben alig szóltunk egymáshoz ehelyett inkább ki bámultunk az ablakon. Hiszen Párizs csodálatos város, még az esti kivilágítás mellett is. Aztán Eliot elővette a mobilját és rácsörgetett valakire. Beletelt pár percbe, míg felvették neki a telefont. -Szia Martin!Még húsz perc és megérkezünk.Értem.Oké.Szia!- majd bontotta a vonalat és zsebre vágta a mobilt. -Jól hallottam, hogy imént a bátyáddal beszélgettél?-kezdtem a vallatást. -Az igazság az, hogy én végig tudtam hol van Martin.-mondta diadalittasan. -Eliot ,de akkor miért hoztál magaddal Párizsba? Ha mindvégig tudtad Martin hollétét?!-feldúltan néztem rá.-Na jól van elmondom! Réka azért hoztalak el Párizsba, mert Te vagy az akire mindig is vágytam! Egy ideje már tetszel nekem.- vallotta be. Ez a hirtelen jött vallomás egy kicsit szíven ütött engem. Sose gondoltam volna Eliotról, hogy ilyen régóta bejövök neki. Amikor ismét a szemébe néztem láttam rajta, hogy tényleg őszintén beszél. Egy kicsit gondolkodtam rajta, majd én is megnyíltam előtte:-Eliot! Te is fontos vagy a számomra, csak én nem merem elkötelezni magam egy pasi mellett. Főleg,hogy most az énekesi karrierem a prioritás. Szeretnék még pár turnét végig vinni, és utána szeretnék pasizni.- Istenem miért rázom le? Hiszen ha nagyon akarnám elvinném magammal bárhová. Most miért csinálom ezt? Miért okozok neki fájdalmat? Hiszen most vallotta be, hogy tetszem neki. -Réka…Legalább hadd próbáljam meg, és ha nem működik akkor nem erőltetem. -javasolta Eliot. Egy darabig elgondolkodtam, majd bedobtam egy ötletet. -Ha már itt vagyunk Párizsban, esetleg elhívhatnál engem egy randira.- javasoltam neki. -Most tényleg kéreted magad?- vigyorgott rám. -Eliot, egy kicsit gondolkozz már. Mit csinálnak a normális hétköznapi emberek?- kérdeztem vissza. -De hát mi azok vagyunk!- nevetett. -Én nem, mert egy énekesnő vagyok.-közben a hajamat birizgáltam. -Réka az előbb azt mondtad, hogy nem vagy normális.- világosított fel. Erre lebiggyesztettem a számat. -Jaj Eliot! Nem úgy értettem! -sóhajtottam. -Csak vicc volt.- ugratott a pasi. Karba tett kézzel ültem előtte és vártam a meghívást. Eliot kinézett az ablakon keresztül, majd vissza rám. -Réka! Elhívhatlak egy randira?- tette fel a nagy kérdést Eliot. -Igen! Elmegyek veled egy randevúra!- és a nyakánál fogva átöleltem. 

Végre valahára megérkeztünk a szállodába. A recepciós lány elkérte az okmányainkat egy gyors ellenőrzésre, majd vissza adta nekünk.-Rendben, akkor a 146. számú szobát kapják.- közölte velünkl. -Közös a szobánk? Nem külön leszünk?- azonnal lecsaptam az útlevelemet a pultra. Eliot nyugtatóan megérintette a karomat. -Miért borulsz ki? Jó móka lesz meglátod.- kacsintott rám. -Eliot! Nem fogok veled egy ágyban aludni!- néztem rá összeszűkült szemekkel.

Ahogy beléptünk a szobába, egy pillanatra elcsodálkoztam, hogy mennyire gyönyörű szobát vett ki nekünk Irina. Az ágy széles volt és hatalmas. Ráültem az ágy végére és hátra vetettem magam. -Hűha! Ez nagyon puha lesz!- reklámoztam Eliotnak. -Persze csak akkor, ha megengeded, hogy veled aludhassak.-mondta a fürdőszobából a pasi. -Mit csinálsz odabent?- kérdeztem tőle. -Csak körbe nézek. -majd Eliot kliépett a fürdőből és megállt a szoba közepén. -Jó áll neked az ágy.- bókolt kifelé menet, amikor meglátott engem. -Remélem ez nem valami burkolt célzás volt. -közben ismét elterültem az ágyon és boldogan felsóhajtottam. -Khm. Nem.- hallottam a hangján, hogy füllentett. Szóval titkon mégis vágyik rám. Aztán Eliot közelebb lépett és megállt előttem. Majd lágyan megérintette az államat és érzékien megcsókolt. Mivel nagyon be voltam rá indulva, ezért fogtam magam és a gallérjánál kezdve magamra rántottam. Eliot a csók közben a testemre simult és óvatosan beletúrt a hajamba, amitől egyből felnyögtem. A férfi a számról a nyakamra vándorolt, majd laza mozdulattal széttépte rajtam a ruhámat. -Hé! -szóltam rá. -Majd veszünk másikat.- mormolta miközben már a mellemet kezdte el csókolgatni.-Eliot! Figyelj én…- próbáltam észnél lenni, de a pasi hajthatatlan volt. Bár mindvégig ezt akartam nem? Csak egy kaland a részünkről. Nem kell komolyan venni a dolgokat. Így elhatároztam, hogy játék az egész. Egy kicsit még fészkelődni kellett, hogy Eliot levehesse rólam az alsóneműmet.Imádom, ahogy a combomtól egészen a lábujjam hegyéig végig csókolgat. Ezután elkezdtünk szeretkezni egymással.Örülök, hogy végül megtettük, hiszen olyan régóta vágytam rá. Erre a pillanatra örökre emlékezni fogok. Bízom benne, hogy Eliot is így van ezzel.