Réka 23. fejezet

Ciprusi kalandok

A taxiból kinézve teljesen elámultam. Lehúztam az ablakot és kinyújtottam a kezemet. A huzat elkezdte összekócolni a hajamat miközben élveztem a sós meleg párát. Istenem annyira hiányzott ez az egész! A Palermoi nyaralás óta erről a pillanatról álmodoztam. Vissza hajoltam a helyemre és felhúztam az ablakot. -Elmúlt már a rosszulléted?-kérdezte Eliot. Amikor leszálltunk a gépről egyből rosszul lettem és el kellett mennem a mosdóba. Kiderült, hogy totál elrontottam a gyomromat, így egy kicsit megviselt az idefelé vezető út. -Alakulok.-válaszoltam neki, majd a karjára hajtottam a fejem. Eliot megsimogatta az arcomat és Ő is kinézett az ablakon. Ahogy megérkeztünk a szálláshelyünkre alig mertem elhinni hova jöttünk. -Üdvözöllek a családi nyaralónkban.-lepett meg Eliot amikor kiszálltunk a taxiból. -Ez hihetetlen.-végig siklott a tekintetem az épületen és szinte elállt a lélegzetem is. Ez a villa egyszerűen káprázatos. Eliot egy távirányítóval kinyitotta a kaput és felvette a bőröndöket. -Fáradj beljebb.-biccentett a kapu felé. Erre csak álltam és próbáltam felfogni mi történik velem. -Réka!-nevetve szólított, majd felébredtem a kábulatból. -Eliot…Erre nem találok szavakat.-hebegtem. A kertben sétálva össze-vissza forgattam a fejemet, annyira gyönyörűek voltak a virágok. Eliot kinyitotta az ajtót és előre engedett.Ahogy belépek,egy lélegzetelállító látvány tárul elém. A fényárban úszó nappali, az exkluzív bútorok, és az elegáns díszítés egyből megfogtak engem. -Hát ez valami fantasztikus!-néztem körül. -Fent vannak a hálószobák és a fürdők. Lent meg egy óriási amerikai konyha található. Ja és medence is van.-sorolta Eliot. -Eliot! Végre megérkeztél!-amikor hátra néztünk egy öreg bácsit pillantottunk meg az előszobában. -Szia nagyapa!-köszöntötte Eliot és megölelték egymást. -Eliot nem mondtad, hogy a feleségedet is elhozod.-dorgálta meg az unokáját. -Papa. Réka nem a feleségem, Ő egy…-a férfi hirtelen rám pillantott. -Barátok vagyunk.-nyújtottam a kezemet az öreg felé. -Ó! Értem! Szóval elhoztad az egyik “barátodat.”-idézte a nagypapa közben megérintette Eliot vállát. -Igen…-hallatszott a hangján mennyire zavarban van. Annyira édes. -Fiam, megmondtam a múltkor, hogy ha legközelebb jössz, akkor a feleségeddel gyere.-majd rám nézett és folytatta.-Ne haragudj, csak ugratom.-szelíden elmosolyodott. -Ó..-hebegtem és a fülem mögé simitottam az egyik hajtincsemet. -Gyertek nemrég fejeztem be a főzést. Van egy kis ebéd.-újságolta közben Eliottal egymásra pillantottunk és elindultunk a nagypapa után. 

Este van és nemrég érkeztünk vissza a tengerparti sétánkról. Eliot megmutatta a környéket és útközben mindenre rácsodálkoztam, ami számomra gyönyörű és új volt. Színpompás virágok, zöldellő fák, és a tenger lágy zúgása egészen szívderítő látvány volt. Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Amikor megálltunk a kapuban Eliot felém fordult. -Szeretlek!-mondta váratlanul és megcsókolt. Ezután lassan elenged és ismét megérinti az arcomat. -Én is szeretlek.-rebegtem. -Alig vártam, hogy véget érjen a turnéd.-ismerte be. -Igazán? Nos, bevallom én is.-kuncogtam. -Áruld el miért vártad a végét?-kíváncsiskodott, de tudtam mit akar hallani. -Miattad, hogy végre együtt lehessünk.-majd beharaptam az ajkaimat. -Helyes.Nagyapa ma van utoljára velünk, aztán hazautazik. Így hamarosan miiénk lesz az egész villa.-mondta Eliot. -Bemegyünk? Már biztosan aggódik.-majd megfogtam a kilincset és beléptünk a kertbe.

Másnap este egy pohár borral a kezemben fogtam magam és kisétáltam az erkélyre. Az előttem táruló látványban gyönyörködöm. Eliot villája pont a tengerre néz és csodálatos a kilátás! Belekortyoltam a borba és álmodozva elmerültem a tájban. Hirtelen Eliot mögém lép és átöleli a derekamat. Az enyhe szél lágyan felkapja a selyem köntösöm alját és lobogni kezd. A férfi szorosan maga felé húz, majd belecsókol a nyakamba. Ezután maga felé fordít és a tekintete az enyémbe mélyed, mintha csak a lelkemet kutatná. -Mondd jól alszol mostanában?-utalt a múlt éjjelre, ugyanis tegnap sírva ébredtem fel egy rémálomból. -Ne bánts kérlek!-kiabáltam közben vergődtem az ágyban. Eliot rám ült és lefogta a karomat. -Réka! Ébredj fel!-szólt hozzám. Nagy nehezen felnyitom a szemem és azonnal sírva fakadok. Eliot az egyik kezével megsimogatta az arcomat és tudatta velem, hogy minden rendben van. -Itt vagyok.-hajolt felém, majd megcsókolt.

Eliot nyújtózkodva kiszállt az ágyból és megállt az ablak előtt. Én meg hasra feküdtem és könyökölve gyönyörködtem a látványban. A hold fénye megvilágítja az arcát és ahogyan elkezd felöltözni teljesen megigéz engem. Megcsodálom miközben minden mozdulata tökéletes eleganciát sugároz. Amikor felém fordul a tekintete mosolyra késztet engem. Imádom, ahogyan rám néz. Az izgalom hullámai újra feltörnek bennem, és érzem, hogy ismét készen állok rá. Ehelyett Eliot lehajol hozzám és megcsókol. -Gyere öltözz fel és menjünk le vacsorázni.-közölte, majd beharapja az ajkait. Tuti újra megkívánt engem, csak most visszafogja magát. A zsigereimben érzem a késztetést, hogy újra magamra ránthassam Őt. Újra meg újra átélném azt az pillanatot, amit az előbb műveltünk. -Réka!-szólított Eliot. Gyorsan elhessegettem a gondolataimat és felkeltem az ágyból. Körülnéztem a szobában és megláttam Eliot pólóját, majd magamra kaptam. A földről meg felvettem a jóga nadrágomat.

Eliot elengedte a kezem amikor kivezetett a konyhába. Amíg elkészült a vacsi, addig rá könyököltem a pultra és vágyakozva néztem Őt. Eliot a kávéfőző felé ment és feltöltötte vízzel. Ezután felnyúlt a legfelsőbb polchoz és levette onnan a kávét. Miután mindennel végzett benyomta a gombot és a hűtő felé sétált. A férfi kivette a tejet és mellé néhány tojást. Könyökével becsukta az ajtót és mindent lepakolt a pultra. -Ha kell segítség szólj.-mondtam neki vidáman. -Te csak maradj ott ahol vagy.-vigyorgott rám közben elővette a zsemléket és egy éles kés segítségével felvágta őket. -Annyi mindent csinálsz, nem győzlek csodálni.-nevettem. -Réka! Csak figyelj és várd ki a végét.-szólt rám és tovább folytatta a tevékenységet. Kicsit később Eliot visszatért a kávéhoz és egy-egy bögrében igazságosan elosztotta. Majd ismét a hűtőhöz ment és kivette onnan tejszínhabot. Ezután rányomta a kávéra a habot és visszatette a hűtőbe.Mivel nem bírok magammal felültem a pultra és a mutató ujjammal belenyúltam a habba. Mire a számba dugtam az ujjamat Eliot azonnal megfordult és lebuktatott. -Látom valaki nagyon megéhezett egy kis tejszínhabra.-vigyorgott, majd Ő is belenyúlt a bögrébe és az orromra kente a habot. -Héé!-önfeledten felnevettem és megtöröltem az orromat. -Mi az? Te kezdted.-incselkedett. -Igen, mert nagyon lassú vagy.-hergeltem. Látom, hogy Eliotot egyre jobban beindítja a dolog közben a hüvelykujjával letörli az ajkamról a habot. -Értem. Szóval ez az utolsó szavad?-kérdezte teli vigyorral. -Ezt most hogy értsem?-pislogtam, majd ezután Eliot óvatosan lenyalja az ujjáról a habot. Nagyokat nyelek és érzem, hogy kezd kiszáradni a szám. Majd ismét belenyúl a kávéba és tovább folytatja az ingerlésemet. -Eliot…-suttogva mondom ki a nevét és érzem, hogy egyre jobban beindulok rá. -Megőrjítesz.-vallottam be neki, majd megfogtam a tarkójánál és magamra rántottam Őt és azonnal megcsókoltam. Eliot egyből viszonozta a csókot, majd felemelte a karomat és lehúzta rólam a felsőt. Éreztem, hogy egyre jobban felgyülemlik bennem a szexuális feszültség. -Mivel nem bírsz magaddal meg kell, hogy büntesselek Téged.-búgta és egyből egymásnak estünk a konyhapulton.

 -Most már tényleg éhes vagyok.-törtem meg a varázst. -Nem volt kielégítő a menü?-utalt az előző momentumra. -Veled sosem lehet betelni.-válaszoltam neki, majd boldogan megcsókoltam Őt. 

A parton vagyunk, ahol élvezzük a napsütést és a tengert. Nemrég jöttem ki a vízből, úgyhogy még csuromvizes vagyok. A napágyon hason fekve relaxálok közben hallgatom a kedvenc számaimat. Mire már ellazult állapotba kerültem Eliot pont abban a pillanatban takarta el előlem a napot. Az orromra toltam a napszemüveget és kérdőn néztem rá. Mielőtt szóhoz jutottam volna, előtte jól megcsodáltam a félmeztelen testét. Eliot közelebb jött, majd felém hajolva megcsókolt. Amikor hozzám ért az arca a hűs nedvesség egy kicsit enyhített rajtam. Miközben nézzük egymást erre Ő lágyan megsimogatja az arcomat. Ezután Eliot visszahúzódik és leül a szomszédos napágyra. -Mész még fürdeni?-kérdezte merő lazasággal, majd felvette a napszemüvegét. -Később megyek.-válaszoltam. -Az előbb is ezt mondtad.-nevetve mondta mire Ő is elhelyezkedett a napágyon. -Bekenjelek?-érdeklődtem és lenyúltam a strandtáskába a naptejért. -Nem kell.-vonta meg a vállát. Ezt nem hagyom annyiban. Nem akarom, hogy leégjen a napon. Bágyadtan felkeltem a nap ágyról és ráültem Eliotra. A férfi vigyorogva megfogta a derekamat és megcsókolt. A kezemre nyomtam a naptejből és elkezdtem bekenni Őt. Először a mellkasát kentem be és utána vándoroltam át a karjaira. Eliot lenézett a mellkasára és ezt mondta.-Ennyire vastagon kensz be?-nevetett fel. -Mindjárt elkenem csak várd ki a végét.-haraptam be az ajkaimat. Miután lenyomtam a naptejen a kupakot máris visszadobtam a strandtáskába. Mindkét tenyeremet Eliot mellkasára helyeztem, majd masszírozó mozdulatokkal eldolgoztam rajta a kencét. Láttam rajta, hogy nagyon bejön neki a dolog és a kezével gyengéden végig siklott a derekamon. -Mit csinálsz?-közben hátra néztem mit művel. -Csak folytasd amit elkezdtél.-duruzsolta. -Látom nagyon beindít ez a dolog.-kuncogtam ezután rátértem a vállára. Eliot rezzenéstelen arccal fürkészett engem és próbáltam kitalálni, hogy éppen mire gondolhat. -Mi jár a fejedben?-böktem ki végül. -Te.-hangzott a gyors válasz. -Rajtam kívül.-nevettem. -Te.-és éreztem, ahogy a fenekemre siklik a tenyere. Eliot erősen bele markolt, erre halkan felnyögtem. -Ha nem tudnád: emberek vannak körülöttünk.-emlékeztettem. -Mindenki ezt csinálja.-állítja. Gyorsan körülnéztem és látom, hogy páran napoznak vagy olvasgatnak. -Ez nem igaz.-forgatom a szemem és folytatom a kenegetést. Miután végeztem és ki akartam szállni Eliot öléből, erre a férfi megragadta az egyik csuklómat és magára rántva megcsókolt.

Mire felébredtem már lassan kezdett lemenni a nap. Oldalra pillantok és látom Elioton,hogy el van foglalva, és elmélyülve olvasgat valamit.-Mit olvasunk?-érdeklődtem. A férfi rám pillantot és elmosolyodott.-A legújabb dalszövegedet.-válaszolja, majd maga mellé helyezi a tárgyat. -Jól aludtál?-kérdezi. -Egy kicsit fáradt voltam.-vallottam be neki. -Mikor induljunk?-nézett le rám. Lenyúltam a táskába és a kezembe vettem a mobilomat. -Mindjárt mehetünk, csak előtte lezuhanyozok.-felelem. Felkeltem és előszedtem a tusfürdőmet. A kezembe akadt Eliot törölközője, és mosolyogva felkapom az alkaromra.-Elviszem a törölköződet.-közöltem vele. -Oké.-bólintott és folytatta a böngészést a tableten. 

Beállok a zuhany alá és elkezdem lemosni magamról a ragacsos naptejet és a kezembe veszem a tusfürdőt. A tenyerembe folyatom a kencét és megmosakszom. Egy ideje már a zuhany alatt állhattam mikor Eliot mögém lépett. -Több, mint negyedórája itt vagy.-jelentette ki ezután belecsókolt a vállamba. -És máris hiányozni kezdtem?-kérdezem. -Mondhatni.-mondta a nyakamba és apró puszikkal kényeztetett. A jóleső érzéstől egyből összerándult a gyomrom. Eliot csók közben előre nyúlt és elkezdte masszírozni a vállamat. A fejem hátrahanyatlott a férfi vállára és élveztem a pillanatot. Amikor felnyitom a szemhéjamat látom, hogy egy nő beáll a szomszéd zuhanyfülkébe és megengedi a csapot. Azonnal Eliotra pillantottam, erre Ő még jobban elkezdte simogatni a testemet. A férfi egyre erősebben gyűrte a melleimet, majd hátra nyúlt és kioldotta a fürdőruha pántját. A felső rész egyből leomlott rólam és a földön landolt. Gyorsan oldalra tekintek és látom, hogy az idegen nő időnként ránk mosolyog.
-Kezdek zavarba jönni.- fordultam Eliot felé. -Engem izgat, ha közben néznek.-majd a fenekemhez ér és jól bele markol. Erre hangosan felnyögök. Majd hallom ahogy a nő megköszörüli a torkát és a szomszédos fülkéből árad a hideg pára. Gondolom így próbálja hűteni magát. Tutira felizgathattuk Őt, mert halkan Ő is felnyögött. -Eliot..Hallottad?-suttogtam. -Szerintem bejövünk neki.-válaszolja,majd lágyan beleharap a fülcimpámba. -Tessék?-alig hittem a fülemnek. Egyből tudtam mire gondol.-Azt ne mondd, hogy izgat az édes hármas.-ettől lehidalnék,ha igen. Emlékszem pár évvel ezelőtt egy házibuliban majdnem részt vettem egy édes hármasban. Mivel nem voltam elég részeg, ezért inkább kimaradtam belőle. Bevallom néha fantáziáltam róla, de végül letettem róla. -Nekem volt már ilyenben részem. Két csajjal.-közölte. -Hűha!És jó volt?-most már kezd izgatni a dolog. Nagyon kíváncsi lettem. -Még egyetemista koromban történt. Fogadásból tettem. Az akkori barátnőmmel Borival és az osztálytársával történt a dolog. Egy kocsmából mentünk haza, amikor nagyon részegre ittuk magunkat. A lány akit Kármennek hívtak, az osztály legjobb tanulója volt. Az este folyamán végig flörtölt velem. Amikor kijöttem a férfi mosdóból a csaj elkapott az ajtóban és vadul elkezdett csókolgatni.-meséli.  -Mi volt?-sürgettem a folytatást, bár sejtem mi történhetett. Alig bírtam magammal ezután felváltva szeretkeztem velük. A menet után kielégülve elterültünk a padlón és alig tértünk magunkhoz. Másnap reggel ismét lezavartunk egy édes hármast, majd Kármen szépen lassan ott hagyott minket. Amikor kettesben maradtunk Borival alig szóltunk egymáshoz. Kiderült, hogy Borit megviselte az előző este és megbánta az egészet. Aztán a fejemhez vágta, hogy biztosan beleszerettem Kármenbe, de nem így volt. Hetekig tartott a se veled se nélküled kapcsolat, aminek én vetettem véget. Nem akartam, hogy a csajok örökre meggyűlöljék egymást. Mit ad Isten? Pár hónapra rá Kármennek komoly kapcsolata lett és kiderült, hogy Borival osztozik a pasin. Akkor éreztem, hogy milyen jól döntöttem velük kapcsolatban. Egy biztos:izgalmas kaland volt.-fejezte be a sztorit. -Alig jutok szóhoz.-kuncogtam és ismét a csajra néztem. -Akkor megfogadtam, hogy mindig idegen lesz a harmadik fél. Nem akartam több barátságot szétszakítani. Bár bevallom azóta nem volt ilyenben részem.-búgta a fülembe. -Ahamm…-közben elkezdtünk a csajjal szemezni. -Szerintem lépjünk le,mielőtt bármibe is belekeverednénk.-törte meg a varázst Eliot, majd szépen lassan elkezdtünk szedelőzködni. A napozóágyhoz visszaérve egyből összepakoltunk és elindultunk hazafelé. Kézenfogva andalogtunk a járdán, amikor egy autó megállt mellettünk az úton. A sofőr lehúzza az ablakot és kidugja a fejét. -Sziasztok!Elvigyelek titeket?Merre laktok?-kérdezte magyarul. Eliottal egymásra néztünk és egyből tudtuk kicsoda Ő. Mellettünk zuhanyozott a strandon. Mi meg azt hittük külföldi. Kezdem kínosan érezni magam. -Szia!Már nem vagyunk messze kb. 10 perc séta.-mondta Eliot és megszorította a kezem. S tudtam mit jelent: ez a csaj tutira fel akar minket szedni.-Gyertek elviszlek Titeket.-biccentett a fejével. Kérdőn néztem a pasimra, aki vigyorogva megfogta a kilincset és beültetett a kocsiba. Eliot mellém huppant és becsukta maga után az ajtót. -Köszönjük!-mondta Eliot és egyből átkarolt engem. -Ugye nem…-próbáltam kideríteni, hogy mi a terve Eliotnak, erre Ő egy csókkal elnémított. A csajszi néha-néha ránk pillantott a visszapillantó tükörből, majd széles mosollyal tovább vezette a kocsit. Eliot valami huncut dolgot súgott a fülembe, mire én a könyökömmel megböktem az oldalát. -Nagyon vicces vagy.-néztem rá és elnevettem magam. -Megérkeztünk!-jelentette ki a csaj és hátra nézett. -Köszönjük szépen!-hálálkodtam és amikor ki akartam nyitni az ajtót Eliot azonnal visszahúzott. -Mivel tartozom?-kérdezte flörtölő hangon. Erre most felkaptam a fejem. -Ó, semmivel. Menjetek csak a dolgotokra. Örülök, hogy ismét találkoztunk. Egyébként meg jó páros vagytok. Összeilletek.-kacsintott ránk. -Köszi.-hebegtem hiszen erre nem számítottam. Szóval igaza volt Eliotnak tényleg meg voltunk figyelve. -További szép estét!-búcsúzott tőle Eliot és kiszálltunk az autóból. A lány még integetett nekünk és útnak indult. Karba tett kézzel néztem a pasira. -Mi az? Nem történt semmi.-játszotta az ártatlant. -Csak majdnem. Ha én belementem volna, akkor tutira felszeded.-böktem rá a mellkasára. -Réka! Amit meséltem neked az a múltban volt, ma már nem csinálnék ilyet.-mondta őszintén. -Persze!-dünnyögtem közben alig vártam már, hogy bent legyünk a lakásban. -Réka kérlek…-Eliot közelebb lépett és lágyan felszegte az államat. -Igen?-most már kezdtem felhúzni magam. -Mitől lettél ilyen indulatos? Végig csak vicceltem veled. Kíváncsi voltam mennyire indít be téged a dolog.-vigyorgott. -Eliot. Erre most nem mondok inkább semmit. Menjünk be, mert igazán elfáradtam.-majd egy nagyot ásítottam. -Azért valld be, titkon valahol reménykedtél benne.-húzta az agyam ezután kinyitotta az ajtót és előre engedett. Mielőtt belépek megbököm az orrát és ezt mondom.-Ez csak maradjon az én titkom.-ezzel átlépem a küszöböt.