Réka 1. fejezet

"Egyszer csak eljött az a pont az életemben, amikor már annyi mindent mondtak a nevemben, hogy hirtelen azon kaptam magam, olyan embereket védek, akik nem védtek meg engem. De jogom van ahhoz, hogy elmondjam a saját történeteimet. Ezt felszabadítónak tartom: ahogy kimondtam a dolgokat, el is elengedtem őket.”-Selena Gomez

Csillag születik

-Íme bemutatjuk az este legnagyobb csillagát, aki nemcsak tehetséges, de gyönyörű énekesnő! Nemrég jelent meg a legújabb lemeze a Szívem a tiéd. Hadd köszöntsem a színpadon Rékát!- mondta az előzenekar énekesnője Virág. Amikor visszagondolok az életem kezdetére,mindig is tudtam, hogy egyszer majd híres énekesnő leszek. Már egészen kislánykorom óta érdekelni kezdett a zene, ezért hamar megtanultam zongorán játszani. Amikor a szüleim meghallották a hangomat teljesen el voltak ájulva tőlem. -Ez a gyerek igazán tehetséges! Kár lenne elrejteni ezt a hangot!- ámuldozott Anyukám. Apu teljesen egyetértett vele, így azonnal bejuttatott engem egy stúdióba, ahol felvehettem az első dalomat.Amikor a producer meghallotta a hangomat teljesen odáig volt tőlem. -Réka! Ez a dal egyszerűen csodálatos lett! Ha ezt kiadjuk listavezető lesz!- szólt bele Caleb a mikrofonba amikor a süket szobában álltam. -Köszönöm!- bólintottam neki. Kristálytisztán emlékszem erre a napra, akkor még csak 16 éves és naiv kamaszlány voltam. Nem tudtam, hogy ez a pálya milyen veszélyeket és hullámvölgyeket rejt magában, ezért azonnal igent mondtam a lemezszerződésre. -Mindjárt megérkezik Igor! Majd mutatkozzatok be egymásnak!- intett nekem Caleb, én meg gyorsan levettem a fejhallgatót és letettem a székre. -Máris!- bólintottam és kiszaladtam a sráchoz.Útközben gyorsan elővettem a kis tükröt és kirúzsoztam magam. Aztán egy kis parfümmel is befújtam magam, majd mindent vissza pakoltam a kis táskámba. Lehajtott fejjel kotorászva a cuccaim között léptem ki a süket szobából és miután felnéztem Igorra azonnal földbe gyökerezett a lábam. Alig jutottam szóhoz és még a nevemet is elfelejtettem. A szívem annyira zakatolt a mellkasomban, hogy azt hittem mindjárt kiugrik a helyéről. Igor jelenléte annyira ragyogó volt, hogy még levegőt is elfelejtettem venni. A férfi felém nyújtotta a kezét és mosolyogva bemutatkozott. -Maróti Igor vagyok és mától kezdve én leszek a menedzsered.- közben felvette velem a szemkontaktust. Istenem mindjárt elájulok! -Szia! A nevem Szécsi Evelin Réka, de mindenki csak Rékának hív engem.- mondtam neki közben minden idegszálammal arra összpontosítottam, hogy minél jobban és érthetően kiejtsem a nevem.

Mivel a pillanat végtelennek tűnt, ezért próbáltam felfogni, hogy mi is történik valójában. Igor felém tartotta a kezét és amikor megfogja a kezemet, hirtelen vonzódást és elektromosságot érzek közöttünk. Lágy érintése melegséget sugároz belém, ezért a szívverésem felgyorsul és alig kapok levegőt. Egy pillanatra megmerevedek és érzem, hogy az egész testemet elönti a forróság. Ez nem lehet. Szemeim ismét találkoznak Igoréval, és azonnal tudom, hogy valami különleges dolog történik velünk. Aztán észbe kaptam és kihúztam a kezem az övéből. -Szóval…- kezdett bele Igor a mondandójába, én pedig boldogan ittam a szavait.

A megbeszélés után azonnal kiszaladtam a buszmegállóhoz és próbáltam lenyugtatni magam. Annyira az egekbe szökött a pulzusom, hogy alig bírtam megtartani az egyensúlyomat. Nagyon szédültem, de közben jóleső melegség öntötte el a testemet és a szívemet. Leülök a buszmegállóban és lassan lehunyom szemeimet, és hirtelen az Igorral töltött pillanatok jelennek meg előttem. Az emlékek felidézik az érintését, és amikor a férfi megfogta a kezemet. Felidézem az arcát magam előtt és próbálok a vonásaira és a mosolyára is visszaemlékezni. Bár tudtommal pár évvel idősebb nálam, mégis megmagyarázhatatlanul vonzódtam hozzá. Vajon én is bejövök neki? Vajon jó csajnak tart engem? Mivel csak 16 éves vagyok, Ő meg állítólag 25 ezért lehet nem is bukik a fiatalabb korosztályra. Bár sose lehet tudni. Nehezen bírom kiverni Igort a fejemből, és kíváncsi leszek, hogyan fog vele menni a munka, ha továbbra is róla fogok álmodozni. Aztán a busz érkezésének zaja ránt vissza engem a valóságba, így előkaptam a bérletemet és felmutattam a sofőrnek. Mielőtt elindult volna a busz kinéztem magamnak egy ülőhelyet és leültem. Elővettem a fülhallgatómat és a mobilomat, majd egészen hazáig ábrándoztam Igorról.

Másnap reggel ismét a stúdió előtt találtam magam. A szüleim nem jöttek velem a felvételre, mert el kellett menniük dolgozni. -Ügyes leszel kicsikém! -drukkolt nekem Anya, majd adott egy puszit a homlokomra. Aztán Apával intettek nekem és kiviharoztak a lakásból. Egyedül maradtam ebben a hatalmas nagy házban.Mivel nem tudtam mit kezdeni az unalommal ráírtam Ábelre, hogy kísérjen el engem. “Jól van nemsokára ott leszek.”- írta. Boldogan a mellkasomra helyeztem a telefont és bíztam benne, hogy Ábel eljön a stúdióba. Amikor befordultam a következő utcában a stúdió mellett ráleltem egy hatalmas modern épületre.-Azta!- bámultam felfelé. Ahogy látom nemrég adták át és végre levették róla a ponyvát. Miközben elsétáltam az épület bejárata felé, hirtelen megláttam egy hirdető táblát. Lehoczky Industries Co. -Hmm.. Vajon kié lehet ez a nagy épület? -kérdeztem magamtól és közben megbámultam az impozáns, tükröződő üveg falakat.Annyira csodálatosan nézett ki, hogy elkezdtem tátott szájjal bámulni. Az épület lenyűgöző dizájnja és tükröződő felülete annyira inspirált engem, hogy le kellett ülnöm egy padra. Gyorsan elővettem a füzetemet és elkezdtem írni egy dalszöveget. Így született meg a Shining Reflections című slágerem. Miután befejeztem az írást, ebben a pillanatban sietett felém Ábel. -Szia szívem!- köszöntött, majd megcsókoltuk egymást. -Szia!- köszöntem neki és a csók után elhúzódtam tőle. -Gyere menjünk!- mondtam neki és megfogtam a kezét. A stúdióba érve gyorsan ledobtam a fekete bőrdzsekimet és máris elkezdtem dolgozni az új dalon. Megkértem Caleb-et, hogy dobja be nekem a legújabb szerzeményt, mert arra fogok énekelni. Boldogan magam elé vettem az új dalszöveget és elkezdtem énekelni.

Shining Reflections

In the glow of city lights, I see

A reflection staring back at me

A dream just out of reach, so bright

In these shining reflections of the night

Chorus:

Oh, these shining reflections I seek

In the echo of a love so bittersweet

Caught in a dance of shadows and light

Lost in this urban symphony tonight

Verse 2:

Your image shimmers in the twilight

A distant star burning in the night

I reach out, but you slip away

In these shining reflections, you stay

Chorus:

Oh, these shining reflections I seek

In the echo of a love so bittersweet

Caught in a dance of shadows and light

Lost in this urban symphony tonight

Bridge:

Amidst the hustle, amidst the flow

I'm captivated by this elusive show

A love story written in city gleam

In these shining reflections, a silent dream

Chorus 2X:

Oh, these shining reflections I seek

In the echo of a love so bittersweet

Caught in a dance of shadows and light

Lost in this urban symphony tonight

-Hűha!- mondta a szék hátuljának dőlve Caleb, amikor végeztem a dallal. -Hallod! Komolyan nem hiszem el, hogy alig negyed óra alatt végeztem a felvétellel!- nevettem boldogan. -Én is csak ámulok és bámulok! Most már kijöhetsz!- szólt bele a mikrofonba Caleb. -Máris megyek!- mondtam neki és levettem a fülest a fejemről. Amikor kiléptem a helyről egyből leültem Caleb mellé és nekiláttunk keverni a dalt. Amikor átadtam a producernek az új dalszövegét és az alapvető dallamokat, majd megbeszéltük a hangszerelést és a hangzásvilágot. Caleb felügyeli a részleteket, miközben a hangomat keveri a sávokon. -Ez jó lesz. Hallgassuk meg. -mondta a végén, majd benyomta a lejátszás gombot. -Úristen ez mennyire jó lett! Oh Caleb, ha Te nem lennél nem is tudom mit csinálnék nélküled!- lelkesedtem és közben boldogan átöleltem a pasit. -Réka ez a Te érdemed, hiszen nagyon tehetséges vagy. Tudod öröm veled dolgozni.- mondta Caleb. -Khm…- hallottuk a hátunk mögött, hogy valaki megköszörüli a torkát. Azonnal szétrebbentünk, majd felnéztünk az illetőre. Természetesen Igor zavarta meg a pillanatot, aki nem nézte jól szemmel az ölelkezésünket. -Mi a fene folyik itt?- kérdezte némi féltékenységgel a hangjában. -Csak dolgoztunk és megöleltük egymást, semmi több.- válaszoltam neki. Igor összeszűkült szemekkel mért végig rajtam, aztán közelebb lépett hozzám. -Figyelj, itt nem lehet kollégákkal kavarni, szigorúan csak dolgozni járunk ide.- közölte velem. -Te azt hiszed, hogy Calebbel kavarok? Hát nagyon is tévedsz! Nekem ott van Ábel, akivel szeretjük egymást, szóval téma lezárva!- néztem rá szigorúan. -Aha…Persze..- mondta halkan, majd elmosolyodott. -Igor! Tényleg komolyan mondtam!- amikor elindultam, enyhén nekiütköztem a karjának és elviharoztam a stúdióból.

-Merre voltál?- kérdeztem Ábelt miután kiléptem az utcára. -Bocsánat, csak a húgom barátnőjét elvittem hozzánk. Igazán sajnálom. -nézett rám bűnbánóan. -Ez a Milla mindig csak útban van.- böktem a karjára, majd elsétáltam mellette. -Réka várj már!- szólt utánam, és amikor utolért megfogta a karomat. -Mi van?-förmedtem rá. -Gyere át medencézni és meglátod nincs miért aggódnod.- aztán elengedett. -Jól van…- sóhajtottam. Ábel zsebre tette a kezét és felnézett az épületre. -Vajon kié ez a nagy épület? Jó nagy.- kérdezte a pasim. -Nem tudom, de nem is érdekel.- válaszoltam és karba tett kézzel indultam a kocsim felé.

Másnap délután átmentem Ábelékhez medencézni. A stúdiózás teljesen kimerített engem, ezért jól esett egy kicsit fürdeni. Amikor besétáltam a medencébe Ábel is követni kezdett, majd lefröcsköltük egymást. Egy darabig fürdőztünk aztán kicsit később kiszálltunk napozni. Ábel mondta, hogy hoz nekem egy kis innivalót, ezért beszaladt a konyhába. Aztán láttam a konyha ablakból, hogy valaki visszahúzza a függönyt. Megvontam a vállam és visszafeküdtem a törölközőre.

Pár évvel később…

Az elmúlt hónapok teljesen felkavarták az életemet. A legújabb albumom szinte üstökösként robbant be és hihetetlen ütemben kúszik felfelé az új dalom a slágerlistákon. Havi százezer hallgatóval büszkélkedhetek és lassan már félmillió hallgatotságnál járunk. -Réka! Nézd!- mutatta a laptopját Igor. Amikor felém húzta a gépet, azt hittem elájulok a székről. -Az igen!- ámuldoztam. -Gratuálok! Szép munka volt!- dicsért meg. -Köszönöm…-pirultam el. Az elmúlt félévben észrevettem, hogy Igor napról napra egyre közelebb merészkedik hozzám. A gesztusai által éreztem, hogy más szándékok vezérlik Őt, ezért hagytam magam. Hiszen mindig is tetszett nekem a pasas. Nemrég elmúltam már 20 és időközben Ábellel is szakítottam, így szingli voltam és készen álltam egy új kapcsolatra. Igornál észrevettem, hogy amikor a stúdióban vagy a közönségtalálkozón vagyunk, akkor mindig különleges figyelmet szentel nekem. Mindig elrendelte, hogy időben érkezzen meg a kávém és néha meglepett egy szál rózsával is. A legutóbbi fellépésem után odajött hozzám és ezt mondta a színfalak mögött. -Réka! Egyszerűen csodálatos volt ez a koncert! Meg kell ünnepelnünk!- közben megfogott és felemelt engem. Majd lassan leeresztett engem és a kezem még mindig a vállán pihent. Mélyen egymás szemébe néztük, ezután enyhén szétnyíltak az ajkaim. A férfi rám mosolygott és finoman végigsimított az arcomon.-Réka.. Nem is tudom, hogyan mondjam el neked, mivel nagyon nehéz. Csak azt akarom mondani, hogy nagyon tetszel nekem és..-kezdett bele, de én közbe szóltam. -Igor…Én is ugyanazt érzem,mint Te..és.- mondtam neki suttogva és mielőtt befejezhettem volna a mondandómat a férfi abban a pillanatban megcsókolt engem. Teljesen meglepődtem a csókja miatt, hiszen álmomban se gondoltam volna, hogy valaha megfog ez történni velünk. A testem vágyakozva reagált rá, így lágyan magamhoz rántottam a pasit és tovább csókolóztunk. A csók végén Igor lassan eltávolodott az arcomtól. Láttam a szemében a tüzet és a vágyat, hogy akar engem. -Réka..Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy nagyon tetszel nekem. Tudom, hogy 20 éves vagy, és talán már megérted milyen sokat jelentesz nekem.- vallotta be. -Te is bejössz nekem, sőt 16 éves korom óta szerelmes vagyok beléd.- közben éreztem, hogy menten elpirulok. -Tudom, végig láttam rajtad, csak aztán megvártam míg elválunk Noával.- vallotta be. -Ó, istenem tényleg…- kaptam a fejemhez. -Na, de legalább elmondtuk egymásnak a dolgot és ennek örülök.- mondta a férfi, majd ismét megcsókolt. 

Miután teltek és múltak a hónapok Igorral egyre szenvedélyesebbé vált a kapcsolatunk. Bárhol is voltunk, elég volt egy pillantás máris egymás karjaiban kötöttünk ki. Az első alkalmat a színfalak mögötti öltözőben ejtettük meg. Mielőtt kisétáltam volna a szobából az egyik asszisztens lány beszólt, hogy egy kicsit csúszni fogunk, ezért várnom kell. -Jól van!- intettem neki és visszaültem a kanapéra. Pár perccel később Igor bukkant fel. -Hahó! Hogy van a mi kis sztárunk?- kérdezte, aztán előkapott a háta mögül egy csokor vörös rózsát. -Igor!- mondtam neki meglepődve és a nyakába ugrottam.-Tessék, hoztam neked egy virágot.- közben átadta nekem. -Köszönöm!- és beleszagoltam a rózsákba. Istenem annyira gyönyörűek! Gyorsan hátat fordítottam Igornak és a sminkes asztal mellé sétáltam és elkezdtem keresgélni a vázát. Igor a hátam mögé lépett és óvatosan megfogott a derekamnál, majd a mellkasára vont. -Olyan gyönyörű vagy.- mondta és közben belecsókolt a nyakamba. -Uh..- nyögtem fel és hátulról elkezdtem simogatni Őt. Igor lágy mozdulattal elkezdte lehámozni rólam a felsőm pántját, majd a vállamba csókolt. Az ajkaival végig súrolta a nyakamat is. Az egyik kezével simogatta a karomat a másikkal pedig a derekamat fogta. Aztán elkezdtünk szeretkezni az asztalon. Mire végeztünk a férfi háttal állt nekem és ezt mondta. -Ez hiba volt... Sajnálom.- mondta rekedt hangon, majd begombolta a nadrágját, és ki sietett az öltözőből. Próbáltam összeszedni magam, hiszen mindjárt fel fogok lépni a színpadon.