Kiara szereplői

Kiara A történet főszereplője, akinek a saját szemszögéből láthatjuk a világot. Az ő elmesélése alapján ismerjük meg a többi szereplők életét. Kiara 20 éves még főiskolára jár, melyet hamarosan befog fejezni. Igazából még ő sem tudja,hogy mit szeretne csinálni, majd ha megszerzi a diplomáját. Sokáig gondolkozott azon, hogy forgatókönyvíráson vagy újságírói vonalon menne tovább, de úgy érzi egy kicsit elakadt az életében. Kiara nagyon romantikus lány és abban reménykedik, hogy végre megtalálja majd álmai pasiját, akivel leélheti az életét. Van egy bátyja Ábel, akivel jól kijön, néha szeretik ugratni egymást. Ábelre mindig lehet számítani, bármi is történik azonnal intézkedik és megoldja a próblémákat.

Milla Kiara és Milla gyerekkoruk óta a legjobb barátnők. Mindig kitartottak egymás mellett jóban-rosszban. Milla egy befolyásos szülők gyermeke, aki kiskora óta a reflektorfényben él. A lány rendkívűl romantikus és nagyon szeretne már egy pasit. Viszont ahogyan telnek az évek, egyre jobban felfigyel Ábelre. Magának is nehezen ismeri be, hogy valójában mennyire szereti Őt. Vajon sikerü összejönniük a történet során? Ha elolvasod a Milla sorozatot, ott minden kiderül!

Ábel Kiara bátyja, akire mindig lehet számítani. Ábel egy kicsit visszahúzodó és nem olyan belevaló, mint a húga. Viszont nagyon jó a humora és amikor megszólal csak dől belőle a poén. Nagyon jó kapcsolatot ápol a húgával és reméli, hogy Kiara hamarosan megtalája majd az igazit. Persze ehhez Ábel jóváhagyása is szükséges, mert nagyon félti a húgát a Patrik incidens óta. Ábelnek titokban bejön Milla, de mégis más lányokkal jár. A Millával való kapcsolata évről évre egyre erősebbé válik és Ábel visszavonhatatlanul beleszeret a lányba és onnantól már nem lesz visszaút.

Dorina Kiara és Milla legjobb barátnője. A szőke hajú zöld szemű modell alkatú lány, minden fiú álma. Dorina néha flegma, néha határozott, nem tudnak rajta kiigazodni. Ennek ellenére mindenki imádja Őt. A suli legnépszerűbb csaja, aki egy igazi divatdiktátor. Dorina beleszeret Ábelbe és reméli, hogy a fiú elhívja, majd Őt randizni. Dorina édesapja Oszkár, aki egy igazi bűnőző és ezt a lánya is tudja. Ebből a későbbiekben nagy bajok lesznek ám! Dorina unokatestvére Javier, így nagyon jóba vannak egymással.

Javier Kiara nagy szerelme, amióta hallott a fiúról, azóta megakarja ismerni. Javier 25 éves félig magyar félig spanyol származású. (vagy olasz?-hamarosan kiderül!) Barcelonában született, így megkapta a spanyol állampolgárságot. Sokáig dolgozott édesapja cégénél, amikor elvégezte a főiskolát. Manapság producerként dolgozik saját stúdiójában. Gladiadores de guitarra nevű együttesnek az énekese és producere is egyben. Javier beleszeret Kiarába és próbál közeledni a lány felé. Vajon sikerül, majd meghódítania Kiara szívét?

Barbara Javier legjobb barátja, gyerekkoruk óta ismerik egymást. Barbinak fekete színű derékig érő haja van, és gyönyörű lány. Tini kora óta epekedik Javier után, de sajnos a fiú nem viszonyozza az érzelmeit. Barbi minden eszközt bevet, hogy megszerezze magának Javiert. Sajnos nem mindig jár sikerrel, így idővel maga mellé fogja állítani Dorinát. Barbarának, pedig fény derül az egyik titkára!