Natalie Jane, aki a hangjával rabul ejtette a fél világot

Ha azt mondom, hogy Natalie Jane egy csoda hang, akkor nem túlzok. Amikor tavaly unalomból elkezdtem böngészni a Youtube Short-ot, tök véletlenül találtam rá erre a fiatal tehetségre, aki a hangjával egyből rabul ejtett engem. Olyan erőteljes és tiszta hanggal énekelte el a Crazy című dalt, hogy tiszta libabőr lettem tőle és egyből rajongójává váltam.

A Los Angelesben élő énekesnő hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt egy évben. Miután a Tik Tokon elég rajongó tábort gyűjtött maga köré, így pár hónap múlva szerződést írt alá a 10K Projects/Capitol Records kiadónál. A Woodcliff Lake születésű Natalie Jane hangi adottságait már kislánykorában felfedezték.Mivel a nagynénje operaénekesnő, így könnyedén belecsöppent a zeneiparba. Natalie már kiskorában megtanult zongorázni és dalokat írni. A lány legfőbb példaképe Adele és Bishop Briggs, saját bevallása szerint miattuk döntötte el, hogy énekesnő szeretne lenni. Majd Natalie később találkozott egy producerrel, aki szívesen elkezdett vele dolgozni, majd hónapról hónapra egyre jobb dalokat jelentettek meg az interneten.

-A középiskolai tanulmányaim mellett stúdiókba és felvételekre jártam, hogy kiadhassam a legelső kislemezemet a Love is the Devil-t, melyet követte a Red Flag és a Kind of Love. -mesélte egy videójában. Mivel a gyorsan növekvő népszerűsége miatt alig tudott koncentrálni a tanulmányaira, ezért az egyik szünetben tudta meg, hogy a dala egyből a slágerlisták élére kúszott. 2022 elején Natalie visszautazott Los Angelesbe, hogy továbbra is neves producerekkel dolgozhasson. A népszerűsége pedig exponenciálisan növekedni kezdett. Amikor Jane-t felvették a Berklee Zenei Főiskolára, akkor döntött úgy, hogy inkább kihagyja a sulit. Még ebben az évben megjelenik a Mentally Cheating című kislemeze, mely a Spotify-on szintén listavezető lett. Az énekesnő kiadta a Seven és az AVA című kislemezét, melyek egyből az első helyre kúsztak a megjelenés után. Egy szóval az énekesnő valódi üstökösként robbant be a köztudatba.

Mivel ezek a dalok egyszerre debütáltak világszerte, így azonnal hatalmas sikert aratott velük. Az AVA című dalt például olyan neves producerrel alkotta meg,mint például Pink Slip. (Aki dolgozott már együtt FLETCHER-el és Royal & the Serpent-tel.) -Ezzel a dallal azt szerettem volna üzenni, hogy ha rossz napod van, mindig van kiút. Ebben a dalban tabuk nélkül énekelek az érzelmeimről és arról, ami mostanság foglalkoztat engem. Többek között a vágyaimról és az álmaimról szoktam még énekelni. Rengeteg üzenetet kapok a rajongóktól. Például volt olyan aki azt írta, hogy a dalaim segítik át a nehézségein és ezek a szavak annyira jól esnek nekem! Szeretném, ha a rajongóim részesei lennének ennek a csodálatos utazásnak, melyben benne vagyok. Továbbra is szeretném őket kihúzni a mélyből és a sötétségből. Miattuk csinálom, hiszen nemcsak a rajongóim, hanem a legnagyobb támogatóim is egyben! - mondta boldogan az énekesnő.

Hallgasd meg Natalie dalait Spotify-on vagy a Youtube Musicon!

Többek között itt is meghallgathatod: https://music.youtube.com/playlist?list=PL8aN0gRPZW335y8xC5X3TyxHgMUKO_GqI&si=xXCv9e_zPBmIWTzW

Gyere instára és kövess be! 🤗