Milla-szereplők

Pedro Milla ex-férje, akivel a lány összeházasodik a görög kiruccanása alatt. Pedro reménytelenül szerelmes lesz a lányba, és próbálja meghódítani a szívét. Miatta még az otthoni életét is feladja csak, hogy Millával lehessen. Pedro nagyon féltékeny típus és nem bírja elviselni, amikor valaki a felesége körül legyeskedik. Különösen Ábelre féltékeny, és attól fél, hogy a pasi majd lecsapja a kezéről Millát. Pedro külföldi munkát kap Javiertől, így megismerkedik Bogival. Aztán idővel Inezre is felfigyel.

Réka Ábel ex-barátnője, aki gyönyörű és nagyon tehetséges énekesnő. Pár évig kavart Ábellel se veled-se nélküled kapcsolatban végül megunta és külföldre költözött. Egy nap viszont újra felbukkan, hogy bocsánatot kérjen tőle és Millától. 

Irina Irina és Ábel kapcsolata pár éve tart már és szinte mindent megosztanak egymással. Irina mindig is megbízott Ábelben, és őszintén hitte, hogy semmi sem veszélyezteti kapcsolatukat. Azonban az utóbbi időben egyre gyakrabban érezte, hogy valami nincs rendben köztük. Ábel és Milla között látszott valami feszültség, amit nem tudott megmagyarázni. Kicsinyesnek érezte magát, amiért féltékeny volt Milla miatt, hiszen tudta, hogy régóta jó barátok, de valami mélyen azt súgta, hogy több van köztük, mint barátság. Irina időközben beleszeret a tanárába Lehoczky Martinba, akivel titkos viszonyt folytat. A viszonya Ábellel való kapcsolatát is időről időre felőrli, így a lánynak döntenie kell. Ábel vagy Martin legyen a tuti befutó?

Martin Milla unokatestvére, aki a mai napig jó kapcsolatot ápol a lánnyal. Martin egy tehetséges és elhivatott fiatalember, aki mindig is érdeklődött az oktatás és az üzleti világ iránt. Miután sikeresen megszerezte tanári diplomáját, elkezdett dolgozni egy egyetemen, ahol szenvedélyes szerelembe esik az egyik diákjával Irinával.