Madison Beer a popzene új generációjának nagy reménysége

Madison Elle Beer 1999-ben született Jerichoban, az Amerikai Egyesült Államokban. Pályafutását a YouTube-on feltöltött videókkal kezdte el, amelyekben feldolgozásokat énekelt ismert dalokból. 2012-ben azonban az igazi áttörést akkor érte el, amikor feldolgozta Justin Bieber egyik számát, melyet maga az énekes is megosztott. Végül a lány leszerződött  az Island Recordshoz. Madison menedzsere Scooter Braun lett, aki egyben Justin Bieber menedzsere is.

Majd ugyanebben az évben kiadta debütáló kislemezét, a Melodies-t. Későbbiekben olyan sikeres számokat jelentetett meg, mint például a Unbreakable, a Say It to My Face, és a Dead. Az évek során hatalmas hírnévre tett szert az énekesnő. 2014-ben megjelent második dala Unbreakable címmel. 2015.- ben pedig az I Won't Let You Walk Away című dal. A következő években stúdióba vonult, hogy elkészítse debütáló lemezét, az As She Pleases-t. 2017 májusában egy dalszöveges videó kíséretében debütált az első kislemeze, a Dead. A kislemez videoklipet is kapott, ami elég gyorsan felkerült a legnagyobb videómegosztóra. Madison a későbbiekben feldolgozásokat és remixeket is megjelentetett.

2023-ban pedig megjelent a második Life Support címre keresztelt nagy lemeze, mely hatalmas sikert aratott. Olyan dalok kaptak helyet, mint például Blue, Homesick és a híres Baby dal. A Baby című dala már 56 millió lejátszásnál jár a Youtube Musicon és Spotify-on egyaránt. Még abban az évben megjelent Madison következő lemeze a Silence Between Songs. Ezen is olyan slágerek vannak, mint például Sweet Relief vagy a Nothing Matters But You.

Az énekesnő stílusa modern pop, de gyakran keveri a R&B és az elektronikus zene stílusát a dalaihoz. Madison gyakran megjelenik különböző divateseményeken és kampányokban. A karrierje során már több díjat és jelölést is bezsebelt, és továbbra is az egyik ígéretes fiatal tehetség a zeneiparban.