Last minute ajándékötletek karácsonyra

Hiába gondolkozol nem tudod mit adj a családtagoknak és barátoknak? Minden évben újra és újra ki kell találni az ajándékokat: 1 üveg bor a Papának 1 doboz bonbon a Mamának. Ha elbizonytalanodtál a megfelelő ajándék kiválasztásában, ne aggódj! Itt vannak a tuti tippek az Életérzés Blogon! :)

Egy kis poén :) 

Remélem tetszett. :D Most már tényleg jönnek a tippek:

Személyre szabott fotókönyv: Rossmann, Dm és Müller, mi a közös bennük? Azonnali fotókidolgozás esetén fényképeidet nyomtatás után már magaddal is viheted az üzletekből. Nem kell már pendrive meg cd, most már mobilról is betudod olvasni a képeket. Bedugod egy usb kábelbe és máris betölti a galériádat és egyénileg válogathatod a nyomtatni kívánt fotókat. Ha készen vagy, elég megvásárolni hozzá egy fotóalbumot és otthon elkészíteni a csodás ajándékot!

Egyedi tervezésű pólók: Ha egyedi és személyes ajándékot keresel, gondolj a ruházati termékekre. Csináltass egy pólót vagy pulcsit, amin az ajándékozott kedvenc idézete, kedvenc képe vagy vicces figurája szerepel. Mielőtt ilyet terveznél csináltatni mindenképp érdeklődd meg az illetőnél, akit megfogsz ajándékozni, hogy mi a póló mérete. :)

Élményajándék: Az élmények mindig emlékezetesek, ezért válaszd az élményajándékokat. Nézz ki egy wellness-hétvégét, egy gourmet vacsorát vagy egy extrém sportélményt azoknak, akik szeretik az izgalmakat. Azt mondják, ha élményt adsz Karácsonyra ajándékba és megvalósítod valakinek egy régi vágyát, álmát akkor sokkal hosszabb ideig emlékszik majd a meglepetésre amit Tőled kapott. Hát nem zseniális? Nos, vennél egy élményt a szeretteidnek?

Kézműves termékek: Támogasd a kisvállalkozásokat és vásárolj kézműves termékeket. Egyedi ékszerek, kézzel készített szappanok vagy helyi művészek alkotásai mind remek választások lehetnek. Vannak már szójagyertyák, füstölők és minden olyan kézműves dolgok, amikkel egyediek lehetnek az ajándékaid. Sokszor mindennél többet érnek ezek a személyes ajándékok.

Könyvek vagy könyvutalvány: Egy szép könyv mindig jó ajándék lehet, de ha bizonytalan vagy az ízlésben, válassz könyvutalványt. Így az ajándékozott maga választhatja ki a kedvenc olvasnivalóját. Ha viszont tudod, hogy egy barátod éppen milyen lázban ég pl. Harry Potter vagy Alkonyat, akkor mindenképpen szerezd be neki a gyűjteményébe a folytatást.

Otthoni dekorációk: Ajándékozz hangulatos otthoni dekorációkat, például személyre szabott párnákat, gyertyákat vagy képkereteket. Ezek a kiegészítők feldobják a lakást. Ha tudod, hogy egy barátod nagyon szereti az IKEA-t, akkor szintén vásárolj neki vásárlási utalványt. Így tuti nem nyúlsz mellé!

Főzőtanfolyam: Legyen szó olasz, francia, thai vagy akár magyar konyháról, különböző kurzusok között szinte a világ minden tájáról lehet találni egy kis ízelítőt. Születésnapra, évfordulóra, vagy egyéb különleges alkalomra is tökéletes élményajándék lehet egy főzőtanfolyam kupon, de akár csapatépítő programként is megállhatja a helyét. Pároknak és barátoknak akár családtagonak is szuper ajándék lehet.

Társasjáték: Dixit, Monopoly vagy Uno. Bármilyen társas vagy kártyajáték bárkinek tökéletes ajándék lehet. Ha összerántanád a családot Szenteste mindenképp olyan társasjátékot vásárolj, amit még nem ismertek vagy nincs meg otthon. Ha nagyon unalmas tévé műsorok mennek és nem találjátok fel magatokat, üljetek össze és játsszatok egy jót.

Kütyü: Válassz vezeték nélküli mobiltelefon töltőt.Ha Te is utálsz a kábelekkel bajlódni, akkor Te is imádni fogod ezt az eszközt. A Wireless vezeték nélküli mobiltelefon töltő megváltást nyújt mindenki számára. Otthon, a kocsiban, az irodában vagy a suliban, akár hosszú utazás közben. Szinte mindenhol és azonnal megkönyíti a telefontöltést.