Jump and Fit day-Élménybeszámoló

Elég sok rendezvényen voltam már, de ez felülmúlt mindent! Először is úgy volt, hogy végig ugrálni meg mozogni fogok, csak nehéz volt eszközöket beszerezni a helyszínen, mivel új voltam, így ismeretlen volt a terep. Aztán arra gondoltam, miért ne dokumentálhatnám az egész eseményt? Előkaptam a mobilomat: fotózni és videózni kezdtem. Ez a Folyondár Sportközpont hatalmas volt, ami Budán a 3. kerületben található meg. 85-ös busszal elmentem Kökire, mivel a Nyugati Pályaudvarig szerettem volna menni vonattal, aztán lekéstem a vonatot.. Oké, mentem metróval kb. 20 perc alatt oda is értem. A Kolosy térig mentem busszal onnan pedig gyalog felmentem a hegyre. Megvolt a bemelegítő. Nos, amikor ott voltam a helyszínen mindenhol körbe sétáltam és felmértem a terepet. Az öltözőből kangoo-s cipőben rohangáló lányok zavartak meg és akkor láttam, hogy van ott egy szekrény. Mivel mindegyik zárva volt, gyorsan átöltöztem és magammal vittem a cuccaimat. A folyosón összefutottam Annával. :) Lementünk a lelátóra és leraktuk a cuccainkat és lementünk a pályára. Aztán Anna eltűnt. :D Nem tudtam merre van, aztán láttam, hogy a színpadon áll a gymstick bottal és elkezdődött az óra. Oké, erről lecsúsztam. Nem találtam meg a botot, mindenki másfelé irányított engem, aztán elhatároztam tovább dokumentálom az eseményt. Azt vettem észre, hogy igazi sajtófotósok álltak mellettem, alig hittem el. :D Végül én is körbe szaladtam, mint ők a teremben és végig fotóztam mindent és mindenkit. Nem hiába a végzettségem sajtótechnikus ugyebár. :D

Megmondom őszintén, nagyon élveztem az egészet. Olyan menő érzés volt, és amikor megláttam Annát a színpadon Erika mellett hatalmas büszkeség áradt belőlem. Látni a személyiedzőmet és egyben a barátnőmet leírhatatlan boldogság volt, végig ujjongtam és integettem neki. Nagyon ügyesen mozgott a színpadon, mondtam is neki, hogy jól áll neki a szereplés. :) Hangosan szólt a zene, mindenki ritmusra mozgott, totál extázis volt! Megismertem új embereket, úgy éreztem befogadtak új családtagnak. :D Ilyen szuper közösséghez tartozni fenomenális! :)

Aztán a mobilom elkezdett bekattanni, össze-vissza dobált a netről, aztán elfogyott a mobilnet. A végén pedig kezdett merülni és 30 százalékra esett az aksim... Mivel nem hoztam töltőt, beállítottam takarékos üzemmódba. Megtaláltam Annát a gymstick óra végén és fotózkodtunk mindenkivel.

Megismertem egy csodálatos gymstick közösséget, köztük Czégel Erikát, aki olyan energiabomba volt a színpadon, hogy esküszöm feltöltődtem tőle. Kár, hogy nem tudtam gymstick edzésen lenni, de inkább abba maradtam, hogy felfedezni is csodás élmény volt! Gyorsan körbe fotóztam és láttam, hogy a mobilom kezdi megadni magát, szóltam Annának, hogy indulok haza. Átöleltük egymást és elköszöntem a többiektől is, integettem, elmentem az öltözőbe és átöltöztem az utcai ruhámba és hazafelé vettem az irányt.

Örülök, hogy résztvehettem ezen az eseményen, máskor is menni fogunk Annával. Ez a rendezvény olyan pluszt tud adni az embernek, hogy nincsenek rá szavak. Jól megalapozta a hétvégémet. :) Aki még nem volt ilyen sportrendezvényen, mindenképpen menjen el, mert hatalmas buli!