Irina 19. fejezet

A nyitóbuli

Az izgalomtól és a várakozástól teljesen felszaladt a pulzusom. Hiszen életem egyik legnagyobb pillanatára készülünk: a fotóstúdióban rendezzük meg az első nyitóbulinkat, és a vendéglista szerint rengeteg ember fog ma jönni. Minden apró részletet tökéletesen megterveztünk és összehangoltunk a csapatommal. De ennek ellenére mégis úgy érzem, mintha fuldokolnék és alig kapnék levegőt. Pedig legbelül tudom, hogy minden rendben lesz. Csak annyit kell tennem, hogy megőrizzem a nyugalmamat, és higgyek abban, amit csinálok. Ben megígérte, hogy időben ide fog érni a vízilabda edzés után, így a hátralévő estét együtt fogjuk tölteni. Alig várom már, hogy megérkezzen a stúdióba. Ahogy látom sajtó már meg is érkezett a helyszínre, hogy tudósítson a mai eseményről. Miközben lélekben felkészülök arra, hogy nemsokára a kamerák és a mikrofonok előtt fogok beszélni, próbálom elnyomni a gyomromban repkedő pillangókat. De aztán rájövök, ez egy remek lehetőség arra, hogy megosszam az álmomat és az ambícióimat a világgal és megmutassam, hogy ki is vagyok valójában. Azonnal kihúztam magam és nagy levegőt vettem, majd lassan kifújtam. Lenéztem a ruhámra, amit Réka adott kölcsön. Egy dögös testhez simuló vörös színű koktélruhát kaptam tőle. Amikor elindultam az irodámból kisétáltam a tömegbe. A fotósok egyből elkezdték kattogtatni a gépüket, én pedig bájosan mosolyogtam a kamerába. Miután felmentem a színpadra még gyorsan végig néztem a tömegen. Ez az én pillanatom. Ez az a pillanat, amire egész életemben vártam, és most itt van, körülölelve azokkal, akik fontosak számomra. Büszkeséggel tölt el engem, hogy végre itt lehetek. Ez a nyitóbuli nem csak egy esemény. Ez egy hatalmas mérföldkő az életemben, és remélem minden pillanata emlékezetes lesz a számomra.

Mivel egy kis csendre vágyom, ezért fogom magam és csendben el vonulok a buli forgatagából. Amikor benyitottam az irodámba egy pillanatra megdöbbenek, amikor meglátom Martint az asztalnál ülve. Egy pohár whisky van a kezében és gondolom, hogy végig rám várt. Egy kicsit váratlanul ért a látogatása, hiszen nem számítottam rá, hogy itt lesz az irodámban.Érzem magamon, hogy mosolyra húzódik a szám és közelebb lépek hozzá. -Szia! -köszöntött és láttam rajta mennyire boldog, hogy újra viszontláthat engem. -Szia! - és előre támaszkodtam az asztalon. Aztán az egyik kezemmel elkezdem babrálni a nyakláncomat, majd egyenesen Martin szemébe néztem. -Mit keresel az irodámban? -tettem fel neki a kérdést. -Téged. -válaszolta mosolyogva. -Valóban? Egy ideje már nem jársz erre és a suliban is kerülsz. -mondtam neki. -Direkt, hogy le ne bukjunk. Egyébként ma nem is akartam eljönni, csak miután megláttam a városban a plakátokat, gondoltam megnézem milyen lehet egy ilyen megnyitó. Ami illeti egész jó és gratulálok!-dicsért meg. -Nem az én érdemem. Szonja rendezte a partit. -vigyorogtam rá. -Akárki is rendezte nagyon dögös lett, pont olyan, mint Te. Nagyon jól áll ez a ruha. Szinte már kihívóan dögös vagy. -bókolt. -Köszönöm. -pirultam el. Martin egyre közelebb jött felém, majd előttem megtámaszkodott az asztal szélébe. Az egyik kezével végigsimított a testemen, majd a fülem felé hajolt. -Nagyon jó az anyaga, de szerintem e nélkül még szebb vagy. -suttogta alig hallhatóan. Oldalra néztem és lassan beharaptam a számat. -Khm.. -mondtam közben felnéztem a plafonra. Martin megfogta az államat és oldalról belecsókolt a nyakamba. Lehunytam a szemem és éreztem, hogy megremegnek a szempilláim. Martin lágyan csókolgatta és szívogatta a nyakamat. Aztán a fülemre vándorolt és tovább folytatta a csábítást. -Kérlek ne csináld. -próbáltam tiltakozni, de nehezemre esett. Most jól esett Martin érintése. Olyan régóta vártam már erre a pillanatra. -Kívánlak Irina. Kérlek engedd meg, hogy magamévá tegyelek. Nagyon beindultam rád.- súgta a fülembe.

-Jól felavattuk az irodádat.- nézett körbe a férfi majd felkapta az ingét meg a nadrágját és elkezdett öltözködni.-Igen.- nevettem. Amikor felvettem a ruhámat Martin ide sétált mögém és belecsókolt a vállamba. Utána arrébb dobtam a hajamat, hogy fel tudjon engem öltöztetni. Martin összefogta hátul a ruhámat majd felhúzta a cipzárját. Ezután megfordultam és szembe álltam vele. Megfogtam az ingét és segítettem neki begombolni. Martin a harmadik gombnál elkapta az egyik kezem és csókot adott rá. Én pedig ismét érezni kezdtem azt a bizsergést a testemben. Ez a pasi engem állandóan izgalomban tart.-Irina! Itt vagy?- kopogtatott Ben az ajtón. Gyorsan befogtam Martin száját. -Itt vagyok, mindjárt megyek!- kiabáltam neki miközben Martinnal farkasszemet néztünk. A pasi természetesen elkezdte levenni a kezemet a szájáról, majd belecsókolt. Erre halkan felnyögtem. -Mit csinálsz?-suttogva kérdeztem tőle. -Miért is ne?- huncut szemekkel nézett rám. -Most ne csináld, mert Ben itt van az ajtónál.- figyelmeztettem. -Irina kivel beszélsz? Beengednél kérlek?- kérdezte Ben. -Mindjárt csak gyorsan elpakolok.- kiabáltam neki. -Megvárom.- mondta az ajtón keresztül. -Gyorsan bújj el valahova!- sürgettem Martint. A vőlegényem már elkezdett hangosabban kopogni, így a szekrény mellé bújtattam el Martint. -Ha kimentem akkor 5 perc múlva lépj le innen.- mondtam neki. Mielőtt elhajoltam volna tőle Martin még gyorsan magához ölelt és adott egy jó hosszú csókot aztán elengedett.Megvártam míg Martin elbújik aztán résnyire kinyitottam az ajtót. -Szia!- köszöntöttem Bent. -Szia szívem! Miért vagy itt? A buli lent van a földszinten. -kérdezte közben megvakarta a fejét. -Csak feljöttem egy kicsit rendbe szedni magam. -füllentettem neki. -Értem. Nem akarsz beengedni? -befelé nézve kinyújtotta a nyakát.-Most akartam elindulni lefelé a többiekhez, csak felhoztam tölteni a mobilomat. Máris indulhatunk. -sürgettem és amikor benyúltam a kapcsolóhoz lenyomtam a villanyt.

Mire leértünk a többiekhez a lépcső közepén Odett és Réka megállítottak engem. -Hallod csajszi! Eszméletlen jó ez a buli! -kiabálták túl a zenét. -Örülök neki! Figyeljetek hoztok nekem egy koktélt? -kérdeztem Rékától. -Persze! A szokásosat ugye? -nézett rám. -Igen! Köszönöm! -bólintottam neki. Ben hátulról átölelt és a fülembe mondta. -Mégis csak iszol egyet? Azt mondtad ma különösen kerülöd az alkoholt. -emlékeztetett. Emlékszem reggel kávézás közben megkértem, hogy óvjon meg engem az erős italoktól. Mert tudom magamról, ha iszok abból Martin lesz a vége. De mivel már megtörtént a dolog Martinnal ezért most már oly mindegy. Igaz eget rengető volt a szex vele, így hálás vagyok, hogy tényleg nem ittam előtte. -Most kivételt teszek mivel én vagyok az ünnepelt. -vigyorogtam rá. -Az biztos is! Akkor én is megyek és kérek valami italt. -mielőtt Ben elindult volna a pulthoz még gyorsan megcsókoltuk egymást.

A lift felé sétálva a folyosón eszembe jutott valami. Az irodámban van egy jó minőségű pezsgő, amit pont mára tartogattam. Amikor benyomtam a lift hívót elkezdett rezegni a mobilom. Elővettem a kis kézi táskámból és megnéztem ki az. Ismeretlen szám, akkor biztosan valami más. Sóhajtva tettem vissza a telefont miközben pakolásztam végre megérkezett a lift is. Hallom ahogy kinyílik az ajtó és amikor felnéztem Martin állt előttem. -Szia bébi!- köszöntött.-Martin! Nem kéne itt lenned!- szóltam rá. A férfi előre nyúlt és megfogta a kezem ezután rögtön behúzott a liftbe engem. Amikor előtte álltam Martin egy kicsit előre hajolt majd benyomta a gombot. Ahogy hozzám ért a felső testével egyből megmozdul bennem a sóvárgás. Őt akarom itt és most. -Mit keresel itt? -kérdeztem tőle. -Téged, mint mindig, de Te gyorsabb voltál. -vigyorgott. -Értem. Nos, akkor most hová megyünk? -faggattam. -Hmmm… Mit szólnál egy bárhoz? -dobta be az ajánlatát. -Milyen bár? -pislogtam rá. -Majd meglátod. -kacsintott rám. Amikor leértünk a földszintre Martin már indult is az autó felé. -Martin ugye nem akarsz ittasan vezetni? -szóltam rá. -Ne aggódj van sofőröm. - nézett rám miközben előre rohant. Aztán megálltunk egy limuzin előtt. -Na neee. Ez nem lehet, én ebbe nem szállok be.- tiltakoztam. Martin kinyitotta előttem az ajtót. -Én a helyedben beülnék. Gyerünk Irina! -sürgetett. -Na jól van. -sóhajtottam. Amikor beültem a limuzinba először nem hittem a szememnek. A puha bőr ülések kényelmet és luxust sugároztak, míg az elegáns kialakítás és a modern kiegészítők csak még jobban fokozták az élményt. Oldalt pedig egy bárszekrény is van. -Hallod ez olyan, mint egy VIP részleg. -nevettem. Amikor elhelyezkedtem Martin mellém ült, ezután szólt a sofőrnek, hogy indulhatunk. -Jó mi? -kérdezte a férfi. -Ez az egész felülmúlta minden képzeletemet, de mit keresünk itt valójában? -néztem rá összeszűkült szemekkel. -Ez a jutalmad a munkádért. Azt csicseregték a stúdióban, hogy nagyon keményen megdolgoztál a sikerért. -árulta el. -Az a kis madár Szonja volt? -böktem rá a vállára. -Nem mondhatom meg. - aztán Martin elővette a pezsgőt utána két poharat. -Én nem iszok már többet. -szóltam. -Egy kicsit igyál velem, hiszen Téged ünneplünk. -mutatta felém a poharát. -Jól van. -egyeztem bele és én is ittam egy kicsit. 

Pár perccel később egy pillanatra elkap engem a hév. -Kiabálni akarok! -néztem Martinra. -Micsoda? Itt és most? Hogy érted? -nézett rám közben megnyalta a száját. -Hékás nem úgy! -nevettem rá. -Ó!- nevetett. -Nyisd ki a tetőt és kinézek a városra. -mutattam fel a plafonra. Amikor Martin kinyitotta a tetőt én azonnal kinéztem és elkezdtem kiabálni. A szél suhanása az arcomon, a város fényei és az éjszaka vibráló energiája teljesen magával rántott engem. Olyan eufóriát és szabadságot éreztem, mint még soha. -Juhuuu! -kiabáltam a levegőbe. -Irina óvatosan! -nevetett Martin. Pár perc múlva vissza másztam a kocsiba, majd az egyik fordulónál ráestem Martinra. -Pont a mellkasodra estem. -kuncogtam. -Hmm… -hümmögött a pasi, aztán azonnal megcsókoltuk egymást. -Mindjárt megérkezünk. -mondta a csók után Martin. Így is volt, amikor befordultunk a sofőr megállt a bár előtt. Martin kinyitotta az ajtót és kiszállt belőle, majd elém tartotta a kezét, hogy segíthessen. -Köszönöm!- köszöntem meg neki. Rengetegen voltak a bár előtt. Martin megfogta a kezemet és átvezetett a tömegen keresztül. Az emberek néztek minket, hogy mit képzelünk magunkról. -Hé álljátok ki a sort! -kiabálta az egyik csaj. -Ez nem ér! -szólt ránk egy pasi. Én pedig azonnal elpirultam, hiszen a pasim szabálytalankodik. Szinte éreztem a tekintetek súlyát a hátamon, miközben előre haladtunk. Aztán rájöttem, hogy nem érdekel ez az egész. A lényeg itt van előttem még pedig Martin. Észrevettem amikor Martin mosolyogva néz rám, miközben bevitt a bárba. Mire beértünk hangos zene fogadott minket és a szívem egyszerre dobbant a ritmussal. Tátott szájjal néztem fel a plafonra, ahonnan egy plakát lógott, ami a ma estét hirdeti. Valami céges buli van itt és mi teljesen hívatlanul jöttünk ide. -Martin! Hova hoztál engem? -kérdeztem tőle. Mire megkaptam volna rá a választ addigra újabb zene csendült fel. Fortella-Daylight című száma kezdett el szólni. -Megyek táncolni! -kiabáltam neki, de előtte adtam neki egy csókot. Amikor kimentem a táncparkettre azonnal elkezdtem táncolni a zenére. Miközben buliztam oda sétáltam Martin elé, ahol lógó fényfüzérek világították ki a teret. A lágy fények és az árnyékok játéka még inkább fokozták a romantikus hangulatot. Annyira érzéki és bensőséges pillanatnak tűnt ez az egész. Végül tánc közben megfogtam Martin karját leültettem a székre és körbe sétáltam körülötte. Ő pedig követte minden mozdulatomat. Ezután megálltam és elkezdtem neki öltáncot adni. Dxvn. – Drowning dala pont jól illett a tánchoz és ráadásul ez a kedvenc számom. Láttam Martinnak nagyon tetszett a produkcióm, és amikor véget ért a dal, a végén megcsókoltam Őt. -Hirtelen elfelejtettem hol is vagyunk. -mondta a pasi. -Egy bárban! -nevettem rá. -Nos, kérsz valamit inni vagy elég volt a pezsgőből, amit a kocsiban ittál? -kérdezte. -Kérek még inni! -kiabáltam túl a zenét. -Mit kérsz? -közben felkelt a székről. -Egy tequila sunrise-ot kérnék! -aztán a nyakába ugrottam, hogy megcsókolhassam. Martin a csók után azonnal elindult a bár felé. Én addig tovább tomboltam a parketten, hiszen nagyon jól éreztem magam. A nagy bulizás közepette egy pasi felkért engem táncolni és elkezdtünk tombolni. Moti-In my head száma üvöltött és én teljesen beleéltem magam a táncba.Aztán egyszer csak a pasas elkezdte simogatni a karomat és láttam rajta, hogy mindenáron meg akar engem csókolni. Párszor elfordítottam a fejem, majd háttal álltam neki. A pasi hátulról elkezdett simogatni és amikor a fenekemhez ért már egyre kellemetlenebbül éreztem magam. Próbáltam jelezni felé, hogy ne nyomuljon ennyire rám, de nem értett a testbeszédből. Aztán az egyik kezével megérintette az arcomat és maga felé fordította a fejemet. Aztán hirtelen mozdulattal megcsókolt engem. Martin azonnal kiszúrta, hogy baj van, így gyorsan mellettem termett. -Elnézést kérek, de a hölgy velem van! -kiabálta neki és eltolt engem a háta mögé aztán behúzott egyet a pasinak. A srác teljesen meg volt lepődve, amikor megkapta az első ütést. -Azt hittem, hogy szingli! -nézett rá a pasi, akinek elkezdett vérezni a szája. -Martin menjünk! -utasítottam, amikor láttam, hogy közelednek a biztonsági őrök. -Máskor ne merészeld megcsókolni a barátnőmet! -ordította felé, miközben fogtam a karját és el vonszoltam onnan. Gyorsan elbújtunk az egyik raktárba és utána magunkra zártam az ajtót. -Mi volt ez? -kérdeztem tőle. -Én is ezt kérdezhetném tőled. Mit akart tőled az a pasas?-nézett rám szigorúan. -Csak táncoltunk, aztán egyre nyomulósabb lett. - vallottam be neki az igazat. -Nem esett bajod? -kérdezte. -Szerencsére a csókon kívül más nagyobb bajom nem esett. -néztem rá. Martin hirtelen és határozott mozdulattal megfogta mindkét kezével az arcomat, és szorosan magához húzott. Lassan közeledett az ajkaival, majd egy szenvedélyes csókkal zárta le a vitát. Egy pillanatra elfelejtettem az előző incidenst, így boldogan belefeledkeztem a csókjába.

Annyira örülök, hogy végül Martin az egész estét velem töltötte és még a java hátra van. Amikor visszamentünk a stúdióba már senki nem volt ott. A terem kiürült és elmentek a vendégek. Ben se várt rám, így tiszta volt a terep. Az ajtó zárva volt ezért előkaptam a kulcsokat és kinyitottam. Látszott, hogy takarítók mindent elvittek és mindenhol ragyogott a tisztaság. -Vége a bulinak. -sóhajtottam szomorúan. -Azt látom. -mondta Martin és bejött utánam. Miután bezártam az ajtót Martin egyszer csak elém állt és felkapott engem. -Mit csinálsz? -kérdeztem tőle nevetve. -Felviszlek az emeletre. -sejtelmes mosollyal nézett rám. Amikor felértünk a férfi óvatosan a díványra helyezett és leült mellém. -Kérsz whisky-t? -kérdezte. -Most nem köszi. -közben elkezdtem ásítani. -Még nem alhatsz el hajnali kettő van. -nézett rám a férfi. -Kezdek elfáradni, teljesen használhatatlan vagyok. -vigyorogtam rá. -Hát jól van. -sóhajtotta, majd felkapott engem és a kanapéra fektetett. Martin elvette a karfáról a plédet és betakart engem. -Jó éjszakát Irina. Ma varázslatos este volt. -közben megsimogatta a hajamat. -Én is örülök, hogy veled lehettem. -még utoljára ásítottam egyet, aztán gyorsan bealudtam.